tag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post2586689206465750046..comments2023-05-02T17:10:49.637+03:00Comments on Sezoninė virtuvė: Vaisių duonaRenniehttp://www.blogger.com/profile/07205834884033000802noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-60324758751726403292012-01-07T12:11:17.322+02:002012-01-07T12:11:17.322+02:00Pelėsio ant raugo neturėtų būti, gal jį laikėte už...Pelėsio ant raugo neturėtų būti, gal jį laikėte uždengtą ir oras negalėjo patekti. Raugas būtinai turi kvėluoti, tam reikalui aš indelį apdengiu maisto plėvele ir ją subadau, arba galima švariu rankšluostėliu pridengti. Sėkmės!Renniehttps://www.blogger.com/profile/07205834884033000802noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-58085135123191994222012-01-06T12:44:44.213+02:002012-01-06T12:44:44.213+02:00ką tik atidariau raugą, o ten - du dideli pelėsio ...ką tik atidariau raugą, o ten - du dideli pelėsio gniužulai. Ar taip turi būti? ar kažką padariau ne taip?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-42563028951712070802011-02-08T23:31:19.281+02:002011-02-08T23:31:19.281+02:00Dalia, ačiū! Lauksiu sugrįžtant.<b>Dalia,</b> ačiū! Lauksiu sugrįžtant.Renniehttps://www.blogger.com/profile/07205834884033000802noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-10784489443491678922011-02-06T16:02:06.404+02:002011-02-06T16:02:06.404+02:00Dabar kits reikals!
Šiaip jau tinklaraštis visai f...Dabar kits reikals!<br />Šiaip jau tinklaraštis visai fainas ir autorės "žalumas" akių nebado. Manau, kad aš čia landžiuosiu ir skaitysiu, o kartais ir kokį pėdsaką paliksiu.<br />Iki!Dalia, Septyni virtieniaihttp://www.7ravioli.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-75769195317172204912011-02-05T22:03:52.161+02:002011-02-05T22:03:52.161+02:00Dalia, labai dėkui už tikslias pastabas. Aišku, aš...<b>Dalia</b>, labai dėkui už tikslias pastabas. Aišku, aš dar esu visiškai "žalia" ir nežinau kas su kuo čia valgoma. Kadangi labiau draugauju su šaukštais ir peiliais, nei su technika, tai taip žioplai ir gaunasi. Dabar pataisiau, turėtų būti jau patogu komentuoti. Dar kartelį dėkoju ir labai laukiu visų jūsų komentarų.Renniehttps://www.blogger.com/profile/07205834884033000802noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-66690408594329147212011-02-05T21:45:10.623+02:002011-02-05T21:45:10.623+02:00Jurgita, ačiū, aš irgi labai mėgstu lietuvišką duo...<b>Jurgita</b>, ačiū, aš irgi labai mėgstu lietuvišką duoną, bet net Lietuvoje nusipirkti skanios ne visuomet pavyksta (nors parduotuvėse toks didelis pasirinkimas), todėl ir pradėjau kepti pati.Būtinai pabandyk.<br /><b>Ausrra</b>, nenuleisk rankų ir man raugas pasisekė ne iš pirmo karto. Kuo labiau bandysi, tuo labiau mokysies, o duona su raugu verta to vargo. Labai svarbu surasti tinkamą vietąRenniehttps://www.blogger.com/profile/07205834884033000802noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-74426323176913170122011-02-05T18:31:20.534+02:002011-02-05T18:31:20.534+02:00Vat man su raugais kažkodėl nesiseka. Nekyla nors ...Vat man su raugais kažkodėl nesiseka. Nekyla nors tu ką, kad ir kokius miltus beimčiau. Kaip man čia tos kantrybės dar pasisemti, nes rankos jau po truputį leidžiasi. Papuolė ir man į rankas tavo minėta knygelė, norėčiau daug ką pabandyti... :)Aušrahttps://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-58739148637541470702011-02-05T17:47:56.928+02:002011-02-05T17:47:56.928+02:00Rennie, nežinau, ar rašydama tinklaraštį lauki kom...Rennie, nežinau, ar rašydama tinklaraštį lauki komentarų.<br />Gali būt, kad tau jie visai nerūpi, tada atsiprašau už savo trigrašį,<br />bet jeigu netyčia būtų taip, kad esi šiek tiek naujokė ir ne viską žinai... pas tave taip sunku komentuoti, kad kartais net visas noras praeina. Langelyje "Komentuoti kaip:" nėra pasirinkimo vardas/URL, daugumoje tinklaraščių toks pasirinkimas būna. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-29093918050647384052011-02-05T17:33:43.108+02:002011-02-05T17:33:43.108+02:00kaip man čia komentuoti, jei esu Septyni virtienia...kaip man čia komentuoti, jei esu Septyni virtieniai, o leidžiama tik gūglams, vordpresams ir livžurnalininkams?<br />Norėjau parašyt, kad ir man labai patinka ruginė duona, ypač su vaisiais,<br />o dar ir su riešutaisAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-52241526479673912682011-02-05T11:48:48.008+02:002011-02-05T11:48:48.008+02:00Koks gražus įrašas :)
Kokia man brangi lietuviška...Koks gražus įrašas :)<br /><br />Kokia man brangi lietuviška duona, banalu, bet suvokiau tik apsigyvenusi užsienyje. Vietinė minkšta, išpūsta yra absoliučiai nevalgoma, todėl visuomet ieškau bent jau šviesios itališkos arba lietuviškos lietuviškose parduotuvėse :)<br />Kada nors ir aš raugą pasigaminsiu, būtinai.Anonymousnoreply@blogger.com