tag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post3038448217721500639..comments2023-05-02T17:10:49.637+03:00Comments on Sezoninė virtuvė: Karštas uogų vynasRenniehttp://www.blogger.com/profile/07205834884033000802noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-74450066885402422712011-02-17T18:52:49.103+02:002011-02-17T18:52:49.103+02:00Sveiki, Anonime, labai jau jūs giliai plėtojate vy...Sveiki, <b>Anonime</b>, labai jau jūs giliai plėtojate vyno temą. Pasitikrinau ką apie tai rašo patys gamintojai http://www.anvynas.lt/content_5_1.html, tai, pasirodo, vaisių-uogų vynas. Pasitikrinau dar http://lt.wikipedia.org/wiki/Vynas, tai irgi rašo, kad vaisinis vynas ir net ryžių vynas gali būti. Tai, turbūt, kalbininkai geresnio pavadinimo dar nesugalvojo. Bet, ačiū, už pastabas, aš Renniehttps://www.blogger.com/profile/07205834884033000802noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-69365831675395141742011-02-17T17:12:42.230+02:002011-02-17T17:12:42.230+02:00Sveiki,
...labai atidžiai perskaičiau receptą. Ar ...Sveiki,<br />...labai atidžiai perskaičiau receptą. Ar galima vadinti karštuoju vynu??? Manau tikrai ne nes ir serbentų alkocholinis gėrimas nėra vynas. Vadinkime viską savo vardais. Nes vynas yra gaminamas iš vynuogių, nekalbant apie kitas subtilybes. Taigi, kad gavosi įdomus karštas gėrimas...tai gal. Nes man arbata yra arbata, o kitas gėrimas ir yra kitas gėrimas nemaišant nė su kuo.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-22048271494299988152011-02-08T23:24:48.625+02:002011-02-08T23:24:48.625+02:00Buvau trumpam išvykusi, o sugrįžusi radau tiek kom...Buvau trumpam išvykusi, o sugrįžusi radau tiek komentarų...<br /><b>Jurgita,</b> ačiū, už gražius žodžius. O Sartuose apsilankyti verta.<br /><b>Dalia,</b> būtinai išbandyk, kol žiema dar nesibaigė, tikiuosi, tau patiks.<br /><b>Ausrra</b>, tai ir mano mėgstamiausia arbata. Tikiuosi, kitų metų vasaris leis lenktynėms vykti ant ledo, o tada jau nepraleisk progos.Renniehttps://www.blogger.com/profile/07205834884033000802noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-87365437086461658942011-02-07T00:28:28.509+02:002011-02-07T00:28:28.509+02:00Puikus receptas. Mes taip pat dažnai žiemą šildom ...Puikus receptas. Mes taip pat dažnai žiemą šildom naminį vyną. O Earl grey - viena mano mėgstamiausių, ir nujaučiu, kad tikrai geras derinys su vynu. Reiks išbandyti per Užgavėnes...<br /><br />Ir į Sartus vis svarstau kurią nors žiemą nuvykti. Tik, kad jau toli, tai toli, reikia ruoštis su nakvyne ir palaukti gražesnio - šaltesnio vasario :)Aušrahttps://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-47832383018901552662011-02-06T15:55:32.449+02:002011-02-06T15:55:32.449+02:00ir aš kaip Jurgita suskaičiau kaip atradimą - vyna...ir aš kaip Jurgita suskaičiau kaip atradimą - vynas su arbata! Bus išbadyta!Dalia, Septyni virtieniaihttp://www.7ravioli.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-58998576716710639452011-02-06T14:54:14.003+02:002011-02-06T14:54:14.003+02:00Eik tu sau, kaip skaniai skamba ir atrodo, paskuti...Eik tu sau, kaip skaniai skamba ir atrodo, paskutinė nuotrauka nuostabi :) Nesugalvočiau vyno su arbata maišyt, atradimas :)<br /><br />O Sartuose niekad nebuvau...Jurgitahttp://duonosirzaidimu.wordpress.comnoreply@blogger.com