tag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post6078862401214700027..comments2023-05-02T17:10:49.637+03:00Comments on Sezoninė virtuvė: Aromatingoji moliūgienė su moliūgų pyrago prieskoniaisRenniehttp://www.blogger.com/profile/07205834884033000802noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-59940445938082120472011-11-04T01:54:17.676+02:002011-11-04T01:54:17.676+02:00Oditėle, pats tas laikas išbandyti :)<b>Oditėle</b>, pats tas laikas išbandyti :)Renniehttps://www.blogger.com/profile/07205834884033000802noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-30780897623981890202011-11-03T20:09:00.932+02:002011-11-03T20:09:00.932+02:00skrandis taip reikalauja kažko šilto ir skysto..;)...skrandis taip reikalauja kažko šilto ir skysto..;)o ši sriubytė labai sužavėjo..;)oditelehttps://www.blogger.com/profile/04217309524243244252noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-58497528728722610382011-10-31T17:51:56.855+02:002011-10-31T17:51:56.855+02:00Karolina, kaip supratau, tu visą šią savaitę iš mo...<b>Karolina</b>, kaip supratau, tu visą šią savaitę iš moliūgų gamini :) Labai gera mintis ir laikas!<br /><b>Iveta</b>, aš vištienos krūtinėlę prieš tai gerai apkepiau, po to patroškinau ir galiausiai viriau, tai ji buvo visiškai minkšta ir labai gerai susitrynė, o sriubos tekstūrai suteikė rupumo ir tvirtumo, bet man būtent tai ir patiko. Kartais išvirta vištienos krūtinėle išsausėja ir būna, Renniehttps://www.blogger.com/profile/07205834884033000802noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-14690826023108398862011-10-30T22:01:24.299+02:002011-10-30T22:01:24.299+02:00Rennie, mano žmona, kažką panašaus daro, tik praša...Rennie, mano žmona, kažką panašaus daro, tik prašau, jos, kad netrintų, man labiau patinka, jausti moliūgą, bet skonis tikrai geras pas tave turėtų būti :)Mindaugashttps://www.blogger.com/profile/16406668904879889208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-35238321538694493672011-10-30T14:36:23.508+02:002011-10-30T14:36:23.508+02:00o aš vieną kartą bandžiau į trintą sriubą įmesti v...o aš vieną kartą bandžiau į trintą sriubą įmesti vištienos krūtinėlę, ir pasirodė, kad ji dėl per ilgo virimo pasidarė sausa ir davė kažkokią nemalonią tekstūrą sriubai- ar čia reiškia, kad kaip tik per mažai viriau?nes įmečiau gabalėlį net ne virimo pradžioje.Ivetahttps://www.blogger.com/profile/10799716580716647956noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-68716448858242438212011-10-30T10:08:29.800+02:002011-10-30T10:08:29.800+02:00Gražiai labai sriuba atrodo :) Su vištiena aš irgi...Gražiai labai sriuba atrodo :) Su vištiena aš irgi darau, bet netrinu.Karolinahttps://www.blogger.com/profile/17767728830687935624noreply@blogger.com