tag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post9053210727225011749..comments2023-05-02T17:10:49.637+03:00Comments on Sezoninė virtuvė: Rabarbarų pyragas su kukurūzų kruopomis ir cinamonuRenniehttp://www.blogger.com/profile/07205834884033000802noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-73451243287648579312012-05-23T11:14:03.662+03:002012-05-23T11:14:03.662+03:00Greičiausiai naudojote lietuviškas kukurūzų kruopa...Greičiausiai naudojote lietuviškas kukurūzų kruopas (jos stambesnės), o ne polentą (jos smulkesnės). Aš pyragą kepiau du kartus, su itališka polenta kruopyčių beveik nesijautė, tik traškumas, o vat su lietuviškomis kukurūzų kruopomis, gavosi taipat kaip jums, labiau jautėsi kruopytės viršutiniame tešlos sluoksnyje. Kažkodėl lietuvoje pakuotos (Skanėjos) kukurūzų kruopos yra stambesnės nei tikrojiRenniehttps://www.blogger.com/profile/07205834884033000802noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-57040620315371410082012-05-21T21:02:57.811+03:002012-05-21T21:02:57.811+03:00Bandžiau, labai patiko ( dar vanilinio padažo šali...Bandžiau, labai patiko ( dar vanilinio padažo šalia padariau), žadu daryt ir dar kartą. Tik vienas bet - kukurūzų kruopos stipriai jautėsi, traškėjo tarp dantų. Gal ką blogai padariau... O tai jas taip paprastai suberti tereikia?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-15336835857477607322012-05-18T13:39:49.548+03:002012-05-18T13:39:49.548+03:00Pabandyk, Simona, ir parašyk kaip patiko :) Dar sk...Pabandyk, Simona, ir parašyk kaip patiko :) Dar skaniau jį pateikti su vaniliniais ledais.Renniehttps://www.blogger.com/profile/07205834884033000802noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-15700380831413324842012-05-18T11:42:54.309+03:002012-05-18T11:42:54.309+03:00Trupininis - mano vaikystės nostalgija :) Jau koki...Trupininis - mano vaikystės nostalgija :) Jau kokios tris kartus nužiūrinėjau nuotraukas - tikriausiai tai faktas, kad reikia išsikepti, kol rabarbarai ant manęs nesupyko :)Simonahttp://www.mukatanas.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-25795243326346059892012-05-18T10:33:23.216+03:002012-05-18T10:33:23.216+03:00Simona, jis savo traškumu primena trupininį pyragą...Simona, jis savo traškumu primena trupininį pyragą, o be to nėra labai drėgnas, man patiko :)Renniehttps://www.blogger.com/profile/07205834884033000802noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-34058254885872776542012-05-17T22:29:12.347+03:002012-05-17T22:29:12.347+03:00Kaip tik turiu parsivežusi rabarbarų ir galvoju, k...Kaip tik turiu parsivežusi rabarbarų ir galvoju, kokį pyragą išsikepti savaitgalio pusryčiams, šitas atrodo viliojančiai :)Simonahttp://mukatanas.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-16500296821496680732012-05-17T21:41:24.595+03:002012-05-17T21:41:24.595+03:00Jurgita, tokie nuvarvinti rabarbarai ir taviškiui ...Jurgita, tokie nuvarvinti rabarbarai ir taviškiui su polenta turėtų tikti, mačiau jį, man labai skaniai pasirodė. Aš irgi kartais vietoj pietų po maistblogius naršau, bet tada vakarienę suvalgau ir už pietus :)Renniehttps://www.blogger.com/profile/07205834884033000802noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-51070439443222029392012-05-17T19:01:32.813+03:002012-05-17T19:01:32.813+03:00o kaži, jei tik polentą naudot? labai norėčiau išm...o kaži, jei tik polentą naudot? labai norėčiau išmėgint rabarbarų įmest į va tokį: http://duonosirzaidimu.wordpress.com/2011/03/26/auksinis-kukuruzu-kruopu-pyragas/ visai be miltų, man labai skanus. vietoj razinų gal visai nainainai būtų, kaip manai :) <br />(aš dar be pietų, o po maistblogius landžioju, uch)Jurgitahttp://duonosirzaidimu.wordpress.comnoreply@blogger.com