tag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post967870442758461458..comments2023-05-02T17:10:49.637+03:00Comments on Sezoninė virtuvė: Žaliasis sumuštinis su daigintiniaisRenniehttp://www.blogger.com/profile/07205834884033000802noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-7244714135542644912012-04-04T23:36:33.080+03:002012-04-04T23:36:33.080+03:00Mano daigykla paprasčiausia 4 aukštų, pernai pirka...Mano daigykla paprasčiausia 4 aukštų, pernai pirkau Senukuose už tikrai padorią kainą, nežinau, gal ir šiemet ten jų yra. Joje gerai dygsta sėklos neišskiriančios gleivių ir ne visai mažos sėklos. Pipirnes ir rukola vis gi geriausiai daiginti ne daigykloje, o indelyje ant vatos. Aišku, daiginant kviečius, rugius, pupeles ši gaigykla nepakeičiama. Linkiu sėkmės daiginimuose!Renniehttps://www.blogger.com/profile/07205834884033000802noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-35327410502420930632012-04-04T23:28:09.777+03:002012-04-04T23:28:09.777+03:00Rennie, o kokia pas jus daigykla? Gal kokia nuorod...Rennie, o kokia pas jus daigykla? Gal kokia nuoroda galima? Nieko nesu daiginusi, bet jau kuris laikas galvoju pradet, bet kaip ir kiekviename "darbe", man pirmiausia norisi tureti tam skirtus irankius ir iranga. Ar jus patenkinta savo daigykla? Nes pasirinkimas tai toks nuo elementariausiu indeliu iki "fabriku" su automatiniu seklu perplovimu ir t.t.ogenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-31328818965625266382012-03-30T18:34:13.233+03:002012-03-30T18:34:13.233+03:00Užkibk, Laura, tikrai verta :)Užkibk, Laura, tikrai verta :)Renniehttps://www.blogger.com/profile/07205834884033000802noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-29956600894579619112012-03-30T18:33:25.711+03:002012-03-30T18:33:25.711+03:00Jurga, tas daiginimas tikrai užkabina, kai matai, ...Jurga, tas daiginimas tikrai užkabina, kai matai, kad tavo akyse sėklos sudygsta, sužaliuoja ir valgyti jas smagiau :) Kopūstai ir man vieną kart nesugydo, čia gal nuo sėklų partijos priklauso.Renniehttps://www.blogger.com/profile/07205834884033000802noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-43189434447135897842012-03-30T18:31:14.089+03:002012-03-30T18:31:14.089+03:00Tai, Jolita, tau reikia pipirnių sėklų iš Lietuvos...Tai, Jolita, tau reikia pipirnių sėklų iš Lietuvos parsisiusti :) Duok žinią, galėsiu persiusti.Renniehttps://www.blogger.com/profile/07205834884033000802noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-63530914173141113192012-03-30T15:12:12.661+03:002012-03-30T15:12:12.661+03:00Šiandien darbe paragavau daigintos saulėgrąžos...t...Šiandien darbe paragavau daigintos saulėgrąžos...tiesiog saulėgrąžos skonio koncentratas! Užkibsiu turbūt ir aš ant daigintų sėklų kabliuko ;)Laurahttp://blog.mezgalai.ltnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-72186766851712909132012-03-30T09:09:51.371+03:002012-03-30T09:09:51.371+03:00Aš šiemet visai sveiką protą praradau dėl tų daigi...Aš šiemet visai sveiką protą praradau dėl tų daigintų sėklų :D Kopūstai man kažkodėl nesudygo :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00684277320116373208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-38594119673197637232012-03-29T18:47:11.636+03:002012-03-29T18:47:11.636+03:00o jetau kaip norėčiau tų pipirnių! Kaip gražiai at...o jetau kaip norėčiau tų pipirnių! Kaip gražiai atrodo ir kokios jos skanios, gaila, kad niekur pas mus jų sėklų nesimato.surfingtheworldcuisinehttps://www.blogger.com/profile/09651483098158858836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-30006397278954479382012-03-29T18:34:07.282+03:002012-03-29T18:34:07.282+03:00Jūrate, mano daigintuvas irgi keturių aukštų, tai ...Jūrate, mano daigintuvas irgi keturių aukštų, tai jame dažniausiai daiginu pipirnes, garstyčias, ridikėlius, jie mano mėgstamiausi. Esu daiginusi liucerną, raudongūžius kopūstus. Iš sėklų tai mėgstu saulėgrąžas, kviečius ir rugius padaiginti. Dabar daiginu rukolą (Jurga patarė), bet ne daigykloje, o ant drėgnos vatos. Rytais ir vakarais aš su visa daigykla keliauju prie virtuvės kiauklės ir Renniehttps://www.blogger.com/profile/07205834884033000802noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-12666537077120160832012-03-29T18:16:35.334+03:002012-03-29T18:16:35.334+03:00tikrai mano "tipo" sumustinis. Daigintuv...tikrai mano "tipo" sumustinis. Daigintuva ir as isigijau (toki keturiu aukstu) tik man reikia ji pakalibruoti, nes seklos dygsta labai skirtingais tempais :) na ir as dar tokia issiblaskele ir pamirstu reguliariai palaistyt. kokios tau seklos skaniausios?Jurahttps://www.blogger.com/profile/15259666559787522907noreply@blogger.com