tag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post1183269118472147510..comments2023-05-02T17:10:49.637+03:00Comments on Sezoninė virtuvė: Krupnykas (lietuviškas likeris)Renniehttp://www.blogger.com/profile/07205834884033000802noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-68371932115054346652012-10-17T11:53:04.430+03:002012-10-17T11:53:04.430+03:00aciu jums labai :) aciu jums labai :) danutenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-47501818205891431272012-10-16T22:55:28.342+03:002012-10-16T22:55:28.342+03:00Danute, turėsiu jūsų prašymą omenyje ir pasistengs...Danute, turėsiu jūsų prašymą omenyje ir pasistengsiu prieš Kalėdas pasidalinti kokiu aštrių sausainėlių receptu, skirtu kalėdinėms dovanoms :) Renniehttps://www.blogger.com/profile/07205834884033000802noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-11018357680874100332012-10-16T11:09:37.966+03:002012-10-16T11:09:37.966+03:00labai labai aciu :) bandysiu kai tik gausiu kadagi...labai labai aciu :) bandysiu kai tik gausiu kadagio uogu, tikiuosi tai bus greit :D nes labai smalsu ismeginti :) o gal jus pasiulytumet kokia uzkandele prie sio gerimo? kokiu astriu sausaineliu ar kazka panasaus. ka galeciau iskepti pries kelias dienas iki kaledu, ir supakuot i dovana kartu su gerimu. mat siais metais galvoju vel daryti valgomas, pacios virtuvej pagamintas, kaledines dovanas. danutenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-51629662148022176202012-10-16T09:13:21.346+03:002012-10-16T09:13:21.346+03:00Danute, kaip ir rašiau recepte, užpiltus prieskoni...Danute, kaip ir rašiau recepte, užpiltus prieskonius gerai būtų palaikyti per naktį, bent jau 12 val. Krupnikas gali stovėti ilgai, tik nuosėdos gali iškristi, tai reikės papildomai perkošti. Galite drąsiai dabar gaminti iki Kalėdų tikrai išstovės :) Renniehttps://www.blogger.com/profile/07205834884033000802noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-92104980987376780222012-10-16T00:53:06.243+03:002012-10-16T00:53:06.243+03:00aciu kad dalinates receptais, jusu puslapis tikras...aciu kad dalinates receptais, jusu puslapis tikras lobynas :) tik pasigedau tikslesnes info kiek laiko reikia laikyti uzpylus zoleles, kada jau laikas perkosti, kiek laiko sis gerimas gali stoveti. sakykim jei jau dabar gaminciau ar jis bus tinkamas kaledoms? buciau labai dekinga uz atsakymus :) danutenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-80885318671982434562011-12-16T23:59:55.726+02:002011-12-16T23:59:55.726+02:00Mielas Anonime, aš savo krupniką perkošiau per sie...<b>Mielas Anonime</b>, aš savo krupniką perkošiau per sietelį, bet laikui bėgant nuosedos vis tiek atsirado, bet tik ant dugno (natūraliam produktu leidžiama). Bet pas tave, supratau, jų daugiau, pabandyk perkošti per kavos filtrą (tą popierinį, kur į senus kavos apratus dedasi, arba per kokį sugerstuką). Matai, natūraliems produktams drumzlės galimos, nes vanduo turi būti tik itin minkštas, arbaRenniehttps://www.blogger.com/profile/07205834884033000802noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-38270297187192807302011-12-16T19:25:56.966+02:002011-12-16T19:25:56.966+02:00Ačiū už patarimus. Krupnikas jau pagamintas, lauki...Ačiū už patarimus. Krupnikas jau pagamintas, laukia Kalėdų, kol bus padovanotas:) Vienintelė problema - kai nusistovėjo - beveik trečdalis butelio - drumzlinos nuosėdos...Rennie, ką patartumėte? Bijau, kad net ir perkošus per tankią medžiagą nuosėdos liks, mat dėjau nemažai prieskonių...<br />LinaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-52163229965266191202011-12-06T19:38:50.847+02:002011-12-06T19:38:50.847+02:00Nurodytam kiekiui ėmiau po 5 vnt gvazdikėlių,kvapn...Nurodytam kiekiui ėmiau po 5 vnt gvazdikėlių,kvapniųjų pipirų, kardamono, kadagio uogų ir kelis pagaliukus cinamono, bei vieną džiovintą apelsino žievelę. Mano krupnikas gavosi jau pakankamai kvapnus, jeigu norite kad prieskoniai mažiau jaustųsi galite dėti ir mažiau. Prieskonių įvairovė ir kiekis yra skonio reikalas.Renniehttps://www.blogger.com/profile/07205834884033000802noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-28296591994843178422011-12-06T19:17:13.378+02:002011-12-06T19:17:13.378+02:00Rennie, ačiū už receptą! Norėjau passitikslinti, k...Rennie, ačiū už receptą! Norėjau passitikslinti, kiek maždaug prieskonių reikėtų nurodytam kiekiui? Vieno arbatinio šaukštelio, dviejų, trijų?<br /><br />LinaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-16819135512039548512011-12-06T12:46:21.503+02:002011-12-06T12:46:21.503+02:00Mindaugai, nuotraukos darytos mano namuose, turime...<b>Mindaugai</b>, nuotraukos darytos mano namuose, turime atvirą židinį, tai gavosi toks efektas "pas močiutę" :) O krupniko tai išsivirk šventėms.<br /><b>Neringa</b>, dar kartelį dėkoju už komplimentus, matai, kokį efektą sukelia židinys žiemą :)<br /><b>Renata</b>, dėkui, čia juk šiluma iš vidaus (krupnikas) ir iš išorės (židinys) :))Renniehttps://www.blogger.com/profile/07205834884033000802noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-27916364780697635642011-12-05T22:53:03.072+02:002011-12-05T22:53:03.072+02:00Nuotraukos nepaprastai jaukios :) Net atsidusau pa...Nuotraukos nepaprastai jaukios :) Net atsidusau pamačiusi.Renatahttps://www.blogger.com/profile/10495907728825093105noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-90146225733106507722011-12-05T16:10:48.385+02:002011-12-05T16:10:48.385+02:00dar karta giriu nuotraukas, uzeisiu dar karta pagi...dar karta giriu nuotraukas, uzeisiu dar karta pagirti kai cesnakines uztepeles fotkes idesi :) ♥Neringahttp://www.neringa-blogas.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-9150453520568514752011-12-05T16:02:11.063+02:002011-12-05T16:02:11.063+02:00Geros foto, čia matyt pas močiutę fotkinai? O krup...Geros foto, čia matyt pas močiutę fotkinai? O krupnyko gal ir reikės šventėms paruošti ;)Mindaugashttps://www.blogger.com/profile/16406668904879889208noreply@blogger.com