tag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post352585739631118135..comments2023-05-02T17:10:49.637+03:00Comments on Sezoninė virtuvė: Dilgėlių sriubaRenniehttp://www.blogger.com/profile/07205834884033000802noreply@blogger.comBlogger18125tag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-52317255878800365232012-04-30T16:53:00.981+03:002012-04-30T16:53:00.981+03:00Skanus patobulinimas. Mano vyrui irgi patiktų :)Skanus patobulinimas. Mano vyrui irgi patiktų :)Renniehttps://www.blogger.com/profile/07205834884033000802noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-81019455780638394812012-04-23T12:33:07.626+03:002012-04-23T12:33:07.626+03:00Ačiū už receptą! Kad valgytų ir vyras, dar patobul...Ačiū už receptą! Kad valgytų ir vyras, dar patobulinau jį, įdėdama dar apie 50 g lengvai rūkyto kumpio (jį apkepinau svieste kartu su svogūnais ir česnako skiltele). Gavosi super! :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-87241157940032744782012-02-21T23:06:19.550+02:002012-02-21T23:06:19.550+02:00Kad ir jaunos dilgėlės vis tiek kiek "kandžio...Kad ir jaunos dilgėlės vis tiek kiek "kandžiojasi", nuplikinimas jas padaro patogesnias pjaustymui. O, sriuboje juk jas vis tiek reikia užvirti, tai koks skirtumas anksčiau ar vėliau bus išvirtos :)Renniehttps://www.blogger.com/profile/07205834884033000802noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-28618248608880194722012-02-20T11:04:11.537+02:002012-02-20T11:04:11.537+02:00kam reikia tvilkyt? Juk visas gerumas dingsta.kam reikia tvilkyt? Juk visas gerumas dingsta.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-53529089852803056682011-05-11T11:51:15.422+03:002011-05-11T11:51:15.422+03:00O aš maniau, kad tik jaunos dilgėlės maistui tinka...O aš maniau, kad tik jaunos dilgėlės maistui tinkamos, vėliau renku tik arbatai.Renniehttps://www.blogger.com/profile/07205834884033000802noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-2878996630590023642011-05-10T22:28:07.636+03:002011-05-10T22:28:07.636+03:00Labai panašią sriubą darau rudenėjant, tik įdedu m...Labai panašią sriubą darau rudenėjant, tik įdedu moliūgo gabaliuką :)Receptaihttp://www.skanaus.eunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-73839629526287594102011-05-09T23:51:53.100+03:002011-05-09T23:51:53.100+03:00Ačiū, Segebute. Pritariu, kad fotografai irgi viso...Ačiū, <b>Segebute</b>. Pritariu, kad fotografai irgi visokių nuotraukų pripyškina, tik jie aiškiai prastas nuo gerų atskirti moka, o dar jas ir pagražinti moka. Na, aišku, ir technikos bei objektyvų jiems pavydėti būtų galima, bet visų labiausiai patirties ir ilgos praktikos. <br />O man labai jau skanios tavo improvizacijos mišrainių ir salotų tema.Renniehttps://www.blogger.com/profile/07205834884033000802noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-41710931440962932232011-05-09T23:34:05.567+03:002011-05-09T23:34:05.567+03:00Renata, kad į sodybą specialiai važiuoti 150 km di...<b>Renata</b>, kad į sodybą specialiai važiuoti 150 km dilgėlių skinti ne visados išeina. Bet juk Vingio parke automobiliai nevažinėja, pasirinkau tokią nuošalesnę vietelę netoli upės. Rinkti dilgeles kur papuola tikrai nepatariu, bet parkuose ir pamiškėse, kur nėra automobilių tai, manau, galima. O sriubytės spalva ir man labai patiko.Renniehttps://www.blogger.com/profile/07205834884033000802noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-75874905639399380662011-05-09T23:22:47.626+03:002011-05-09T23:22:47.626+03:00Aš išklausiau 7 valandų fotografijos kursą Nikon S...Aš išklausiau 7 valandų fotografijos kursą Nikon School Class ir supratau, jog nieko nemoku. Žmonės 20 metų mokosi fortografuoti, o labai dažnai sėkmę lemia atsitiktinumas. Vieno dėstytojų (TIMES fotografo) žodžiais tariant: "Šiuolaikinėje skaitmeninėje fotografijoje mažiau laiko praleidi prie pasiruošimo fotografijai: kompozicijos sudarymui, apšvietimo derinimo ir t.t., bet ilgiau sėdi Segebutėhttps://www.blogger.com/profile/00349194840379787924noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-87163845173400648542011-05-09T23:22:21.898+03:002011-05-09T23:22:21.898+03:00Reda, pirmą apšvietimo pamoką jau išmokau, tiesiog...<b>Reda</b>, pirmą apšvietimo pamoką jau išmokau, tiesioginė šviesa geriausiai perteikė šios sriubos spalvą, kurią ir stengiausi akcentuoti. Pritariu, kad kompozicija yra viena svarbiausių fotografijoje, bet siekiant geros kokybės, reikia išmokti dar daug techninių dalykų ir subtilybių. O dilgėlių dar gali spėti pasirinkti ir savo miesto parkuose, bei miškeliuose. Sėkmės!<br /><b>Ausrra</b>, Renniehttps://www.blogger.com/profile/07205834884033000802noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-31921913937990052212011-05-09T23:17:30.148+03:002011-05-09T23:17:30.148+03:00Pamiršau dar pagirti, kad sriuba atrodo labai pava...Pamiršau dar pagirti, kad sriuba atrodo labai pavasariškai ir skaniai!Renatahttps://www.blogger.com/profile/10495907728825093105noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-45701282389494485812011-05-09T23:15:48.339+03:002011-05-09T23:15:48.339+03:00O man kažkaip baisu atrodo rinkti dilgėles iš bet ...O man kažkaip baisu atrodo rinkti dilgėles iš bet kur. Kai turi savo žemės sklypą kur jos auga, kitas reikalas, bet pakelėje pamatęs juk neskinsi. Ar mano požiūris neteisingas? Kaip ten iš tikrųjų yra? :)Renatahttps://www.blogger.com/profile/10495907728825093105noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-75437034254432019232011-05-09T19:36:54.976+03:002011-05-09T19:36:54.976+03:00O kur/ ar iš ko/ kaip mokotės fotografuoti? :)O kur/ ar iš ko/ kaip mokotės fotografuoti? :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-38801651160879872202011-05-09T18:03:58.042+03:002011-05-09T18:03:58.042+03:00Sriuba tikrai dailiai pavasariškai žalia. Man pati...Sriuba tikrai dailiai pavasariškai žalia. Man patinka dilgėles maišyti į rūgštynių sriubą :)Aušrahttps://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-90813521931373571702011-05-09T17:49:19.008+03:002011-05-09T17:49:19.008+03:00Per bėdas taip ir neparsivežiau dilgėlių iš Druski...Per bėdas taip ir neparsivežiau dilgėlių iš Druskininkų:( <br />Bet jau sriubytės spalva Rennie, labai gražiai ir skaniai atrodo sriubytė:)<br />O dėl fotografavimo, nežinau ar Tau reikia patarimo, bet įsikišiu:). Nesu specialistė, bet šiek tiek nusimanau apie kompozicijos reikšmę lape, todėl manau, kad didelę vykusios fotografijos reikšmę lemia būtent ji, žinoma taip pat svarbu apšvietimo kokybėRedahttps://www.blogger.com/profile/06586889147176701503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-2350183214799835212011-05-09T15:00:19.133+03:002011-05-09T15:00:19.133+03:00Reiks susikaupti ir gal vėliau kada :]]Reiks susikaupti ir gal vėliau kada :]]Indrėhttps://www.blogger.com/profile/04653474128052751429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-39346077907160878912011-05-09T14:33:47.213+03:002011-05-09T14:33:47.213+03:00Indre, dar ir kaip jos maistui tinka, jaunos labai...<b>Indre</b>, dar ir kaip jos maistui tinka, jaunos labai švelniai dilgina, o nuplikytos visai ne. Tikiu, jei paragautumei, tikrai patiktų.Renniehttps://www.blogger.com/profile/07205834884033000802noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-52811127394886627062011-05-09T14:15:57.530+03:002011-05-09T14:15:57.530+03:00Niam ta spalva taip gardžiai atrodo. Nors niekad n...Niam ta spalva taip gardžiai atrodo. Nors niekad neragavau dilgėlių - kai dilgina neatrodo, kad maistui tiktų :]]Indrėhttps://www.blogger.com/profile/04653474128052751429noreply@blogger.com