tag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post8039971634620481271..comments2023-05-02T17:10:49.637+03:00Comments on Sezoninė virtuvė: Moliūginis keksas su imbieru ir medumiRenniehttp://www.blogger.com/profile/07205834884033000802noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-90188225206035598762012-11-22T11:54:18.701+02:002012-11-22T11:54:18.701+02:00Issikepiau ir as.Labai skanus,bet man taip pat rud...Issikepiau ir as.Labai skanus,bet man taip pat rudas gavosi,o ne geltonas kaip nuotraukoje.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-57537829943852924522011-03-01T10:36:28.493+02:002011-03-01T10:36:28.493+02:00Egle, smagu girdėti, kad patiko. O tas geltonumas ...<b>Egle</b>, smagu girdėti, kad patiko. O tas geltonumas pas mane dar nuo naminio kaiušinio ir apelsinų žievelių gal prisidėjo.Renniehttps://www.blogger.com/profile/07205834884033000802noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-9870241237077315152011-03-01T10:13:42.608+02:002011-03-01T10:13:42.608+02:00Išbandžiau savaitgalį šitą receptuką, nes reikėjo ...Išbandžiau savaitgalį šitą receptuką, nes reikėjo pabaigti prapjautą moliųgą ir imbiero gabaliuką :) Keksiukas labai skanus išėjo, tik ne toks geltonas :( gal daugiau toks rudai geltonas, nors moliūgas pats tai labai geltonas buvo... Bet vistiek kitos dienos nesulaukė ;)Eglehttps://www.blogger.com/profile/01422947112902311872noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-62585492440313825962011-02-25T11:14:42.877+02:002011-02-25T11:14:42.877+02:00Dalia, moliūgo rūšies mama pasakyti negalėjo, ji s...<b>Dalia</b>, moliūgo rūšies mama pasakyti negalėjo, ji sodina daug rūšių, o po to patikusio sėklas pasidžiovina ir vėl sodina. Tik pamenu, kad apvalus oranžinės spalvos ir labai didelis. Beje, dar turiu žalios spalvos moliūgą, užaugintą vyro močiutės, tai visai kita rūšis (nuotraukoje jo kraštelis matosi), o visą žiemą mano virtuvėje prastovėjo. Manau, kad dar priklauso kur tuos moliūgus laikysiRenniehttps://www.blogger.com/profile/07205834884033000802noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-85322731717444963932011-02-24T15:50:57.127+02:002011-02-24T15:50:57.127+02:00Gal galėtum iš mamos sužinoti, kokia moliūgų rūšis...Gal galėtum iš mamos sužinoti, kokia moliūgų rūšis, kuri taip ilgai laikosi. Maniškiams greičiau nei per mėnesį kai parėjo ir daržo, buvo kapiec.<br />Yra toks požymis, kas laikoma duona, kas ne - jeigu didžiąją dalį sudaro miltai, tuomet duona. Taviškis tikrai labiau keksas.Dalia, Septyni virtieniaihttp://www.7ravioli.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-11177564912783488242011-02-24T10:15:54.818+02:002011-02-24T10:15:54.818+02:00Karolina, kaip labai skanaus kekso, jokio specifin...<b>Karolina,</b> kaip labai skanaus kekso, jokio specifinio skonio, vaikai geriausi kritikai, valgė net ausys lapsėjo. Taigi išbandyk!Renniehttps://www.blogger.com/profile/07205834884033000802noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-80424537017907934922011-02-24T08:57:56.607+02:002011-02-24T08:57:56.607+02:00Vis nedrįstu gaminti moliūgainį, nors kažkada gami...Vis nedrįstu gaminti moliūgainį, nors kažkada gaminti sausainiai puikūs gavosi. O skonis kaip meduolio tikriausia?Karolinahttps://www.blogger.com/profile/17767728830687935624noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-25805312958765865252011-02-23T22:46:57.889+02:002011-02-23T22:46:57.889+02:00Ačiū, ačiū, Aguonėle ir aš džiaugiuosi, kad toks f...Ačiū, ačiū, <b>Aguonėle</b> ir aš džiaugiuosi, kad toks fotogeniškas gavosi.<br /><b>Egle,</b>taikliai pasakyta, o man maloniausia kai tokius pyragus vaikai graužia. <br /><b>Aussra,</b> moliūgas labai ryškiai geltonas buvo, o dar tas naminis kiaušinis...<br />Mačiau, <b>Jurgita</b>, kad mėgsti, čia mūsų skoniai sutampa.Renniehttps://www.blogger.com/profile/07205834884033000802noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-17614407134677104402011-02-23T21:51:12.709+02:002011-02-23T21:51:12.709+02:00Labai dailus :) Saldūs kepiniai su daržovėm ir man...Labai dailus :) Saldūs kepiniai su daržovėm ir mano virtuvėj smarkiai mėgstami :)Jurgitahttp://duonosirzaidimu.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-1071405199920159672011-02-23T21:23:32.962+02:002011-02-23T21:23:32.962+02:00Labai gražiai ir skaniai geltonas, labai viliojant...Labai gražiai ir skaniai geltonas, labai viliojantis... :)Aušrahttps://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-72319179459898461692011-02-23T18:22:18.562+02:002011-02-23T18:22:18.562+02:00Nu jau šitas tai tikrai vertas nuodėmės. nors anok...Nu jau šitas tai tikrai vertas nuodėmės. nors anokia čia nuodėmė: moliūgai, medus, imbieras.. Niam :)Eglehttps://www.blogger.com/profile/10398949854252633197noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7612666376070180538.post-37154106536905541332011-02-23T15:26:17.022+02:002011-02-23T15:26:17.022+02:00Bet kaip graziai iskiles!!!!!!! Nuostabu ;)Bet kaip graziai iskiles!!!!!!! Nuostabu ;)aguonelehttps://www.blogger.com/profile/09727315408511739523noreply@blogger.com