2011 m. lapkričio 30 d., trečiadienis

Kaip pasigaminti prieskonių mišinį?

Artėjant žiemai vis daugiau vartojame kvapnių ir šildančių prieskonių. Turbūt, nieks nesiginčys, kad kvapniausi prieskoniai yra šviežiai sutrinti. Šį kart kviečiu pasigaminti prieskonių mišinį patiems iš jūsų mėgstamų prieskonių. Žaisti su kvapais, kurti ir ieškoti to vienintelio ir nepakartojamo kvapo, labai smagu, o dar smagiau būna, kai juo pakvimpa ir ką tik iškeptas pyragas.



Taip pagamintus prieskonių mišinius galima supilstyti į gražius stiklinius indelius ir dovanoti per Kalėdas. Puiki mintis kalėdinei dovanai.

Daugiau filmuotų receptų rasite portale pinigukarta.lt

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą