Jeigu jau išdarinėjote silkę, dabar pasidalinsiu vienu iš skaniausių silkės marinavimo būdų, bent jau man tokia silkė yra pati skaniausia. Silkė nuo prieskonių gaunasi aromatinga ir kvepianti Kalėdomis, o saldžiarūgštis marinatas puikiai nugesina silkės sūrumą ir svogūnų aštrumą. Tokį marinuotos silkės indelį bus ne gėda ir į svečius nusinešti :)
Silkės marinavimui prireiks:
- 100 ml acto
- 300 ml vandens
- 100 g cukraus
- cinamono žievės, kardamono, kalendros, gvazdinėlių, kvapniųjų pipirų, lauro lapų, apelsino žievelės, gabalėlio imbiero
- 1 mėlynasisi svogūnas
- 1 išdarinėta silkė
P.S. Marinatą ant silkės reikia pilti jau praaušusį.
Daugiau filmuotų receptų ieškokite portale pinigukarta.lt
Skanios silkės!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą