2011 m. gruodžio 19 d., pirmadienis

Prieskoninė marinuota silkė

Jeigu jau išdarinėjote silkę, dabar pasidalinsiu vienu iš skaniausių silkės marinavimo būdų, bent jau man tokia silkė yra pati skaniausia. Silkė nuo prieskonių gaunasi aromatinga ir kvepianti Kalėdomis, o saldžiarūgštis marinatas puikiai nugesina silkės sūrumą ir svogūnų aštrumą. Tokį marinuotos silkės indelį bus ne gėda ir į svečius nusinešti :)



Silkės marinavimui prireiks:
  • 100 ml acto
  • 300 ml vandens
  • 100 g cukraus
  • cinamono žievės, kardamono, kalendros, gvazdinėlių, kvapniųjų pipirų, lauro lapų, apelsino žievelės, gabalėlio imbiero
  • 1 mėlynasisi svogūnas
  • 1 išdarinėta silkė
P.S. Marinatą ant silkės reikia pilti jau praaušusį. 

Daugiau filmuotų receptų ieškokite portale pinigukarta.lt 

Skanios silkės!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą