2011 m. gruodžio 19 d., pirmadienis

Spanguolių kisielius

Spanguolių kisielius - tradicinis Kūčių stalo gėrimas. Skaniausias kisielius pagaminamas iš šviežių spanguolių. Jo tirštumą galima reguliuoti dedamo krakmolo kiekiu: skystam kisieliui - 3 šaukštai, vidutinio tirštumo  - 4 šaukštai, tirštam - 5 šaukštai bulvių krakmolo 1 litrui vandens. 



Šiam kisieliui pagaminti prireiks:
  • 1 st. šviežių spanguolių
  • 3 st. vandens
  • 3 v.š. cukraus
  • 2 v.š. bulvių krakmolo
  • apelsino žievelės, cinamono lazdelės

P.S. Kad kisielius neliptų prie ąsočio sielelių prieš tai jį sudrėkinkite vandeniu. 

Daugiau filmuotų receptų ieškokite portale pinigukarta.lt  

Skanaus kisieliaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą