2011 m. lapkričio 3 d., ketvirtadienis

Kaip kepti obuolius?

Šį kart labai paprastas, bet naudingas patarimas, kaip gražiai iškepti obuolius. Juk ne labai malonu, kai kepdami obuoliai įtrūksta ir visiškai praranda formą, aišku, skonis nuo to nenukenčia, bet vaizdas...



Kokius įdarus keptiems obuoliams naudojate jūs? Mano mėgstamiausi, tai su bruknių uogiene, nes tokie tinka ir prie keptos vištienos ar kalakutienos, ir prie vanilinių ledų :)

Daugiau filmuotų receptų ir patarimų ieškokite pinigukarta.lt 

Skanių obuolių!

6 komentarai:

  1. Čia visai smagi gudrybė su ta įpjauta žievele :) Aš paprasčiausiai kepdama subadau obuolį mediniu pagaliuku, nors kartais mėgstu, kai obuolys pratrūksta, taip skaniau valgyti... :)
    Šaunuolė, kad kalbėdama pralinksmėjai, turbūt apsipratai.. :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Dėkui, Ausrra, bet ramiai į save žiūrėti vis dar negaliu :) o aš irgi anksčiau obuolius badydavau, bet dabar prie šio būdo labiau priprantu.

    AtsakytiPanaikinti
  3. koks paprastas ir geras būdas..būtinai pasinaudosiu prie progos..;) o kiek laiko reikia kepti obuolius?

    AtsakytiPanaikinti
  4. Oditėle, kepimo laikas priklauso nuo obuolių dydžio ir kietumo, maniškiai kepė apie 15 min.

    AtsakytiPanaikinti
  5. o riebalu nereikia pilti? sausai nesudegs?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nebūtina, man dar nėra sudegę. Bet jei norit, galite indą patepti aliejumi.

      Panaikinti